Inloggen

 
 
Klik hier om in te loggen, wachtwoord vergeten?  klik hier

Veldwerker bij Dufec

Je staat ’s ochtends vroeg op want je moet vandaag voor Dufec aan de slag! Het is even doorbijten om op te staan maar je weet dat je gezellig met anderen kunt werken en daarnaast een leuke vergoeding ontvangt. Vandaag ga je naar een plaats in Nederland of België waar je nooit eerder bent geweest en je bent dit keer uitgekozen om als chauffeur naar de locatie te rijden. Super spannend en leuk voor de rijervaring! Je neemt een groep veldwerkers mee in de auto en rijdt naar de bestemming. Daar aangekomen ga je een aantal uren het verkeer registreren. Dit is opletten geblazen, want de gegevens die je verzamelt worden gebruikt voor verkeersonderzoek. Je gaat dus heel precies te werk en je draagt er zorg voor dat je goed en volledig werk levert. Na het tellen zorg je er voor dat iedereen weer in de auto zit en dat je collega’s plus jijzelf veilig terug in Tilburg komen. Onderweg klets je nog wat na over het werk en een heleboel andere dingen. De tijd vliegt om! Twee weken na het veldwerk kijk je op je rekening en heb je een mooie vergoeding voor het veldwerk gekregen. Op naar de volgende veldwerkdag!

Klinkt dit voor jou als de ideale bijbaan? Meld je dan aan via ons inschrijvingsformulier.

Knop1

Inschrijven?

Je zoekt een bijbaan? Word veldwerker bij Dufec! Als veldwerker werk je door heel Nederland en België met andere veldwerkers. Je kunt op één dag al 100 euro verdienen en je vertrekt altijd vanuit Tilburg. Daarnaast werk je alleen op de dagen die jou goed uitkomen!

Klik op onderstaande button en schrijf je in als veldwerker. Je krijgt van ons een uitnodiging voor de toelatingstest. Als deze test goed verlopen is krijg je toegang tot mijndufec.nl en roepen wij je op als we veldwerk uit gaan voeren. Jij geeft daarna aan wanneer je kunt werken.


Inschrijven

We zijn ook bereikbaar via 013 - 4609980 en veldwerk@dufec.nl.

Het adres van ons kantoor is Poststraat 66 in Tilburg.

Over Dufec

Dufec is een specialist in uitvoeren van verkeersonderzoeken, openbaar vervoeronderzoeken en parkeeronderzoeken. We verzamelen gegevens, verwerken gegevens en presenteren de feiten. Dit doen we overal in Nederland en België voor gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat. Voor het verzamelen van gegevens, het veldwerk, hebben we een eigen netwerk met ruim 1.000 studenten. Deze veldwerkers schakelen wij in voor onder andere verkeerstellingen, kentekenregistraties, parkeertellingen en enquêteonderzoeken.

Over Dufec

Looking for a side job?

Are you an International Student and looking for a side job? When you are an EU-resident and it is possible for you to work on Tuesday and/or Thursday you can fill in the application form. 

Application form