Inloggen

 
 
Klik hier om in te loggen, wachtwoord vergeten?  klik hier

Veldwerker bij Dufec

Als je bij ons ingeschreven staat ontvang je oproepen met veldwerkdagen. Je kunt ons dan online laten weten of je kunt werken. Wij maken dan een selectie uit de inschrijvingen. We plannen je daarna in voor een instructie over het project. Na deze instructie ben je klaar voor het veldwerk en ga je op de veldwerkdag naar de afgesproken plaats. Het vervoer staat voor je klaar net als alle veldwerkmaterialen. Belangrijk is dat je op tijd komt en zelf eten en drinken meeneemt. We brengen je dan naar de veldwerklocatie in Nederland of België. Tijdens je werkzaamheden ben je actief en kritisch en werk je nauwkeurig en op een veilige manier. Na afloop lever je de materialen weer in en brengen we je weer naar Tilburg. Je ontvangt dan een week later je vergoeding voor de gewerkte uren.

Knop1

Inschrijven

Je zoekt een bijbaan? Word veldwerker bij Dufec! Als veldwerker werk je door heel Nederland en België met andere veldwerkers. Je kunt op één dag al 100 euro verdienen en je vertrekt altijd vanuit Tilburg. Daarnaast werk je alleen op de dagen die jou goed uitkomen!

Klik op onderstaande button en schrijf je in als veldwerker. Je krijgt van ons een uitnodiging voor de toelatingstest. Als deze test goed verlopen is krijg je toegang tot mijndufec.nl en roepen wij je op als we veldwerk uit gaan voeren. Jij geeft daarna aan wanneer je kunt werken.


Inschrijven

We zijn ook bereikbaar via 013 - 4609980 en veldwerk@dufec.nl.

Het adres van ons kantoor is Poststraat 66 in Tilburg.

Over Dufec

Dufec is een specialist in uitvoeren van verkeersonderzoeken, openbaar vervoeronderzoeken en parkeeronderzoeken. We verzamelen gegevens, verwerken gegevens en presenteren de feiten. Dit doen we overal in Nederland en België voor gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat. Voor het verzamelen van gegevens, het veldwerk, hebben we een eigen netwerk met ruim 1.000 studenten. Deze veldwerkers schakelen wij in voor onder andere verkeerstellingen, kentekenregistraties, parkeertellingen en enquêteonderzoeken.

Over Dufec

Looking for a side job?

Are you an International Student and looking for a side job? When you are an EU-resident and it is possible for you to work on Tuesday and/or Thursday you can fill in the application form. 

Application form